Abonnementen

Een NTGent-abonnement biedt niks dan voordelen. Van bij het begin van het seizoen boek je de voorstellingen die je echt niet wil missen en bovendien geniet je van een mooie korting.
Dit seizoen lanceren we bovendien een paar nieuwe formules om nog beter ieders wensen in te spelen. Het bespreekbureau is je trouwe hulp bij de praktische afhandeling. Voor een nog snellere service bij het boeken van abonnementen en bijkomende voorstellingen, kan je mailen naar abo@ntgent.be, zo vermijd je wachttijden aan de telefoon of ter plekke.

Kies naar eigen smaak vier voorstellingen uit ons seizoensaanbod.

meer info

Kies minimaal zes voorstellingen uit ons aanbod en stel zo je eigen Sextet samen.

meer info

Join the club! NTGent biedt dit seizoen een reeks kleine festivals: intense dagen rond 1 seizoen of 1 programma. Beleef deze dagen aan aangepaste tarieven.

meer info

Jonger dan 26 en geprikkeld door theater? Triple Jong zet je op weg.

meer info

We geven dans een prominentere plek in ons aanbod. Nieuwsgierig?

meer info

Kom met tien vrienden, kom tien keer, kom vijf keer met een partner: met een strippenkaart ben je helemaal vrij.

meer info

Ben je een echte veelvraat als het om theater gaat? Houd je ook wel van iets extra's? Dan zit het X-Large abonnement je als gegoten.

meer info

Kijk gerust eens over het muurtje. Met onze podiumhopper krijg je een mooie korting bij elk van onze partners: Handelsbeurs Concertzaal, Vooruit, Opera Ballet Vlaanderen en de Bijloke.

meer info

Een mooi geschenk voor elke gelegenheid, voor cultuurliefhebbers van alle slag.

meer info