X-Large

Opgelet: dit abonnement is enkel rechtstreeks bij Tickets Gent te koop.

Ben je een échte NTGent-ambassadeur die liefst zo veel mogelijk voorstellingen ziet, ook nader kennis maakt met een acteur of regisseur of eens iets speciaals wil meemaken? Dan is een X-Large-abonnement écht iets voor jou!
Met een X-Large-abonnement op zak betaal je eenmaal per seizoen €275 en kan je nagenoeg alle activiteiten van het seizoen 2017-2018 bijwonen, behalve de voorstellingen met uitzonderingstarieven.

Bovendien ontvang je een VIP-uitnodiging voor de seizoenspresentatie, geniet je van speciale kortingen op acties in de loop van het jaar en kan je intekenen op exclusieve evenementen. Het volstaat om tijdig een ticket te reserveren via ons bespreekbureau. Om oneigenlijk gebruik tegen te gaan kan je je ticket pas vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa komen ophalen op vertoon van je gepersonaliseerde abonnementskaartje. Dit strikt persoonlijk abonnement biedt de echte theaterliefhebber een aanzienlijk prijsvoordeel, maar het aanbod is beperkt: we verkopen maximaal 100 X-Large-abonnementen!

Meer info ?

Liever tickets ?

bekijk aanbod