Indien u deze nieuwsbrief niet kan lezen, klik dan hier. De voorstellingen in Gent worden gepresenteerd door Tickets Gent.
 
 
 
 
Agenda
Koop tickets
 
 
 
 

We organiseren een CASTING voor Lam Gods bij NTGent!

Wil je op het podium Eva of Adam zijn, Kaïn of Abel, een rechter of een slager?

Theaterproject Lam Gods wordt de openingsproductie van volgend seizoen, onder de nieuwe artistieke directie van NTGent. Het vormt het beroemdste Gentse schilderij om tot een theatervoorstelling over de Gentse samenleving van vandaag, een moderne superdiverse maatschappij. Wie zou Adam en Eva kunnen zijn, wie is nu sponsor Jodocus Vijd of wie zijn de zingende engelen van Gent? Verwijzend naar de toeristische topattractie van de stad, het altaarstuk van de gebroeders van Eyck, zullen we echte verhalen over zonde, verlies en geloof met echte Gentse mensen in scène zetten. Regisseur is Milo Rau, onder andere bekend van The Congo Tribunal en Five Easy Pieces (over de zaak van Dutroux). Doe je graag mee? 

We zoeken de volgende profielen: 
ADAM & EVA: leeftijd tussen 18 en 35 jaar. Ben je bereid om in het "historische kostuum" van de eerste mensen te spelen? Misschien heb je zelfs roots in Afrika? Als Adam en Eva de eerste mensen op aarde zijn, dan komen zij dus uit Oost-Afrika? Vind je het goed om naakt het podium op te gaan? Hou je van appels en slangen?
KAIN & ABEL: Heb je je broer (of zus) gedood of ernstig gekwetst? Misschien in metaforische zin? Wil je daarover praten?
OVERTUIGDE GELOVIGEN & RIDDERS VAN CHRISTUS: Je vecht voor je overtuigingen? Voor God? Draag je graag je overtuigingen uit? Je hebt gevochten voor IS, of bent strijdvaardig voor andere religies?
RECHTVAARDIGE RECHTERS: Ben je een (gepensioneerde) rechter en wil je op het podium praten over gerechtigheid?
SLAGER: Was of is je job het slachten van lammeren? 

Mail voor 16 maart naar lamgods@ntgent.be met een foto en een korte beschrijving van jezelf, met een motivatie waarom je meedoen. We zoeken GEEN professionele acteurs, wel mensen met een verhaal. Meer info en praktische details lees je op onze website.

 
 
 
 
 
 

NTGent - Sint-Baafsplein 17, B-9000 Gent - +32 9 225 01 01 - tickets@ntgent.be

Schrijf me uit