Thumbnail Castin Call Medeas Children Ig V2 1

CASTING CALL: kinderen tussen 7 en 14 jaar gezocht voor 'Medea's Children'

| 8 December 2022
Ben je tussen 7 en 14 jaar oud, woon je in de buurt van Gent en heb je zin om mee te werken aan een professionele theaterproductie met internationale tour, dan is dit misschien iets voor jou. Ervaring is niet nodig!

Medea's Children  is een nieuwe voorstelling van NTGent en Milo Rau, gelauwerd regisseur en artistiek leider van NTGent. In een reeks re-enactments van enkele van de beroemdste scènes uit de canon van de Griekse traditie, grijpt een groep van zeven kinderen de bloedige oorsprongsverhalen van de Europese cultuur aan, om over zichzelf na te denken: over familiegeschiedenis, eerste liefde en eerste ontmoetingen met de dood, over verlangens voor de toekomst en de angst voor het einde van de wereld die ons allen achtervolgt.

Op dinsdagavond 10/01/23 of woensdagnamiddag 11/01/23 volg je eerst een castingworkshop in NTGent Schouwburg, Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent. De workshops gebeuren in kleine groepjes en zullen ongeveer een anderhalf uur duren. Na een eerste selectie, volgt de finale casting op woensdagnamiddag 18/01/23.

We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht geloof, culturele achtergrond of moedertaal. Aanmelden kan via carl.vermeersch@ntgent.be vóór 1 januari 2023.

PHOTOCREDIT: Bernard Safran, Medea (1964, revised 1994), oil on masonite, 86.4 x 104.1 cm; © Estate of Bernard Safran.