Eindejaarsactie Socials Vierkant 1080

EINDEJAARSACTIE: geef theater cadeau!

| 7 December 2022
Geen idee wat je moet kopen voor jouw ouders, partner, (over)grootouders of vrienden? Dan is deze eindejaarsactie wel iets voor jou!

Het perfecte cadeau is soms niet zo ver te zoeken. Is jouw mama een échte cultuurliefhebber? Houdt jouw opa ook van de acteerkunst? Wil jouw vriendin ook eens een snuifje theater proeven? Dan is dit het ideale kerst/eindejaarscadeau! Voor slechts 44.95 euro, kan jouw theaterliefhebber 2 voorstellingen bewonderen.

De 2 voorstellingen zijn: Great Apes of the West Coast en Antigone in de Amazone op een datum naar keuze.

Img 2553 Druk C Michiel Devijver

Great Apes of the West Coast  is een voorstelling van Princess Isatu Hassan Bangura. In een poging om ‘een liefdesbrief aan haar volk’ te schrijven en haar West-Afrikaanse roots te herontdekken, wordt Great Apes of the West Coast  een visuele, muzikale en lyrische solovoorstelling die het verhaal van de West-Afrikaanse cultuur vertelt door de stem van een West-Afrikaanse vrouw.

Kopie

Milo Rau maakt een politieke Antigone voor de 21ste eeuw, samen met inheemse mensen, activisten en acteurs uit Brazilië en Europa. Op een bezet stuk land creëert het team in samenwerking met deMovimento dos Trabalhadores Sem Terra, ’s werelds grootste organisatie van ‘landlozen’, een allegorisch stuk over de gewelddadige verwoestingen en ontheemding door de moderne staat, die privébezit belangrijker acht dan het traditionele recht op land.

Een mooi geschenk voor elke cultuurliefhebber. Deze actie loopt nog tot 23 december.

Liever een kleiner of groter cadeau? Dan kan je natuurlijk ook een cadeaubon kopen voor een bedrag naar keuze.