Ferox Tempus Backgroundluanda V3 2

'Ferox Tempus' op Theater aan Zee!

| 21 June 2022
'Ferox Tempus', de nieuwe voorstelling van Luanda Casella en NTGent, is deze zomer te zien op Theater Aan Zee in Oostende.

Theater Aan Zee, het grootste podiumfestival van Vlaanderen, blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Net als bij de vorige edities stelde de organisatie ook dit jaar een eigenzinnig programma samen. Ook NTGent is op TAZ vertegenwoordigd dankzij onze huismaker Luanda Casella. Zij speelt op vrijdag 29 en zaterdag 30 juli haar nieuwste voorstelling 'Ferox Tempus - Terror at its best' in Oostende.

In de wereld van 'Ferox Tempus' zijn steden gezonken, miljarden mensen zijn omgekomen, en de overlevenden van de neoliberale cultuur klampen zich vast aan de ruïnes van de beschaving. Het personage, Lua, een posthumanistisch wezen gespeeld door Casella, is op reis door deze wereld. Onderweg krijgt ze te maken met extreme weersomstandigheden, trekt ze door bergen modder en gaat ze over tot sabotage in een bunker voor miljardairs.

Ook deze week kan je overigens naar 'Ferox Tempus'; op donderdag 23 en vrijdag 24 juni is de voorstelling te zien in de Beursschouwburg in Brussel.