Logo Daw

Steun De Armste Week met LA GRANDE BOUFFE!

| 7 December 2022
De armoede stijgt in onze stad, maar ook de solidariteit! 'De Armste Week' haalde vorig jaar 140.000 euro op voor armoedebestrijding, dit jaar gaan we voor één miljoen! Help je mee?

Ook dit jaar is NTGent partner van De Armste Week. Een initiatief en stadsbrede actie ten voordele van armoedebestrijding.

Met deze actie willen we broodnodige fondsen voor mensen in nood inzamelen, burgers engageren en mensen sensibiliseren rond armoede in Gent. Met het ingezamelde geld kopen vrijwilligersorganisaties voedsel, medicatie, kledij, schoolbenodigdheden en waar mogelijk, wordt steun verleend bij het betalen van huur of EGW–kosten.

Je kan De Armste Week steunen op vier manieren:
bestel een maaltijd tijdens ‘La Grande Bouffe’ van 12 t.e.m. 19 december
doe een gift op rekeningnummer BE66 8901 5428 9443 of via de website
bied op de kunstveiling met o.a. werken van Berlinde De Bruyckere
registreer jouw eigen inzamelactie

'La Grande Bouffe' is een massale take-out door verschillende cultuurhuizen, buurtcentra en horecazaken. Voor 20 euro heb je een overheerlijke maaltijd. Het geld gaat integraal naar de projecten ondersteund door De Armste Week. Ook bij NTGent kan je een maaltijd bestellen en afhalen.

Bekijk hier de verschillende afhaalpunten. Je kan filteren op afhaaldagen. Klik op ‘Bestel’ om jouw bestelling te plaatsen en smakelijk! Een golf van solidariteit zal onze stad overspoelen.