Img 9613 Druk C Michiel Devijver Horizontaal

NTGent stelt nieuw seizoen voor met event op Midzomernacht

| 7 June 2021
Met onze 'Midsummer Night's Stream', een evenement live in de stad en online, stellen we op 24 juni het programma voor dit najaar voor. En jij kan erbij zijn!
Banner Positief

Eindelijk weer een theaterseizoen zoals het hoort met live publiek in de zaal. Dat is het heerlijke vooruitzicht voor het seizoen 21-22, dat in september begint. NTGent presenteert dit najaar maar liefst vijf gloednieuwe eigen producties, een fantastische mix aan gastvoorstellingen, en een reeks debatten op het scherpst van de snee.

Kan je niet wachten? Wij ook niet. Op donderdag 24 juni presenteren wij onze Midsummer Night's Stream, een mix van evenementen online en live in de stad waarin je alles te weten komt over ons programma van september tot en met december.

WAT IS ER DIE DAG ALLEMAAL TE BELEVEN?

·         10u: live yogasessie met Luk Perceval

We beginnen de dag met een yogasessie geleid door niemand minder dan Luk Perceval, regisseur van 'Yellow' en ervaren yogi. Een beperkt aantal mensen kan die live bijwonen in de tuin van het museum Guislain.

·         14u: performance Linda Leah

Lindah Leah is een van de actrices uit ‘Killjoy Quiz’, een voorstelling over de kracht van taal. Zij brengt in bibliotheek De Krook een performance op basis van de voorstelling.

·         20u: seizoensvoorstelling door Milo Rau

Artistiek directeur Milo Rau ontvangt live in de Minnemeers makers en medewerkers van NTGent, én hij gaat met hen op reis (dankzij de wonderen van de moderne technologie). Een beperkt aantal mensen kan hier live bij zijn.

Via www.ntgent.be zijn zowel de performances als de seizoenspresentatie de dag zelf via livestream te volgen op een interactieve kaart van Gent. 

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over ons nieuw seizoen? Volg ons via Facebook of Instagram, of schrijf je in op onze nieuwsbrief.