Vacature Boekhouder

NTGent zoekt een coördinator boekhouding (v/x/m)

| 31 March 2021
We zijn op zoek naar ervaren, enthousiaste boekhouder voor een voltijdse job

WIE ZIJN WIJ?

NTGent staat, als stadstheater in Gent, Vlaanderen, België en Europa, voor een nieuw en uitdagend hoofdstuk. Het stadstheater dat ons interesseert, staat tussen traditie en utopie. Het blijft niet op het podium waarop het werd ingestudeerd, maar gaat internationaal op tournee. En het brengt de wereldvraagstukken naar de stad.

We bieden een podium aan acteurs en niet-professionele spelers, van verschillende nationaliteiten en talen. We maken onze toneelstukken samen: samen met alle betrokkenen, samen met het publiek, in een constante wisselwerking met de maatschappij. We zijn immers niet alleen geïnteresseerd in de canon van de klassieke theaterliteratuur, maar vooral in de wereld waarin we leven.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Coördinator Boekhouding neem je leidinggevende rol op in een creatieve omgeving. 

-- Je bent verantwoordelijk voor het voeren, de opvolging en de volledige afsluiting van de boekhouding
-- Je implementeert de nodige procedures om te zorgen voor een transparante interne en externe rapportering.
-- Je bent verantwoordelijk voor het voeren van de verkoopfacturatie en bent in die zin vertrouwd met de dubbelbelastingverdragen met de voornaamste Europese landen.
-- Je voert controles uit over de dagelijkse verwerking van de financiële, boekhoudkundige en fiscale verrichtingen.
-- Je bereidt de jaarrekening en de fiscale aangiften voor.
-- Je superviseert een klein team, maar bent ook zelf bereid om de nodige boekingen voor je rekening te nemen.
-- Je verzorgt de periodieke afsluitingen en staat de CFO bij in het verwerken van de gegevens. -- Je bent in staat in een breed team te functioneren. Je communiceert op alle niveaus: met de ateliers, de productieleiders, de verschillende afdelingen,... en je bent diplomatisch en discreet.
-- Je rapporteert aan de CFO en aan de externe accountant.

PROFIEL

-- Je bent een zelfstandig, resultaatgerichte teamspeler die makkelijk beslissingen kan implementeren. -- Je bent stressbestendig, en hebt de nodige interesse in een creatief bedrijf. -- Je combineert boekhoudkundige correctheid met empathie en leidinggevende capaciteiten, en schrikt er niet voor terug om in een grotere organisatie te functioneren.
-- Je bent stipt, hebt veel aantoonbare financiële know-how, en je maakt er een punt van altijd de meest correcte representatie van de cijfers te geven. Je neemt initiatief om de situatie nog te verbeteren.
-- Je hebt een boekhoudkundig diploma met minimaal twee jaar ervaring in een verantwoordelijke functie en kan een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen.

AANBOD

-- De dynamiek van het stadstheater in Gent, dat een werking uitbouwt als internationaal producerend stadsensemble, is op volle snelheid. Met meer dan 400 voorstellingen, een netwerk van speelplekken en coproducenten in heel Europa, biedt het de mogelijkheid om in een boeiende internationale context van vernieuwing en exploratie een dienstenbedrijf in de kunstensector verder uit te bouwen.

-- NTGent volgt de CAO podiumkunsten voor het salarisniveau, aangevuld met een belangrijk pakket extralegale voordelen.

HOE SOLLICITEREN?

Geïnteresseerden kunnen hun CV en een motivatiebrief t/m 15/04/2021 sturen naar vacature@ntgent.be.

NTGent is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren dan ook op grond van competenties ongeacht origine, leeftijd en geslacht.