NTGent zoekt grafisch vormgever

| 21 November 2018
​NTGent, het stadstheater van Gent, zoekt voor het ontwerpen en produceren van haar promotiemateriaal een grafisch vormgever. (m/v/x, op freelance basis)

We zijn op zoek naar een grafisch talent dat goed overweg kan met Indesign, Photoshop, Illustrator, en andere relevante software. Je hebt kennis van alle druktechnieken en weet hoe je de documenten perfect bij de drukker  aflevert. Je wordt verantwoordelijk voor het hele productieproces van onze print (brochures, flyers, magazines, affiches, ..). Daarnaast werk je ook graag en vlot voor online: je zorgt mee voor beelden die impact hebben op social media, online advertenties, en je weet iets af van geanimeerd beeld en kort filmwerk.

Je bent bereid om voor deze ontwerpen te werken met een bestaand grafisch charter. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamplayer die zich houdt aan foutloos werk. Strakke deadlines zijn geen uitdagingen die je uit de weg gaat en je hebt  oog voor detail. Je wordt aangestuurd door leden van het communicatieteam maar kan zelf ook moeiteloos planningen opstellen en die respecteren.

Profiel
- je genoot een grafische opleiding (niveau bachelor of master).
- je hebt oog voor detail en werkt heel nauwkeurig.
- je hebt duidelijk inzicht in druktechnieken, papiersoorten, …
- je bent gemotiveerd, flexibel, stressbestendig en gaat geen uitdaging uit de weg.
- je hebt bij voorkeur al een paar jaar relevante ervaring. 
- je hebt aantoonbare band met en belangstelling voor kunst en cultuur, in de meest brede zin.
- je hebt goede kennis van het Engels. Andere talen (Frans, Duits) zijn een pluspunt.

Aanbieding
Werken in een stimulerende, internationale, artistieke omgeving. Je bouwt mee aan het stadstheater van de toekomst! Bezoldiging gebeurt ofwel (af te spreken) via een maandelijkse all-in som voor geleverd werk of een gedetailleerde factuur per opdracht/uur.
NTGent discrimineert niet naar geslacht, afkomst, beperking, geaardheid, leeftijd en spoort dus iedereen aan zich kandidaat te stellen …

Kandidaat ?
Stuur voor 17/12 een gemotiveerde brief + cv, met enkele voorbeelden van recent werk, naar NTGent 
t.a.v. Pablo Fernandez Alonso, Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent
of per mail: Pablo.fernandez.alonso@ntgent.be

Weerhouden kandidaten krijgen voor 24/12 een uitnodiging voor een gesprek in de week van 7/1. 
Meer info ? Bel naar Pablo Fernandez Alonso op +32/9 269 45 28.