NTGent zoekt stagiairs decor -en kostuumontwerp.

| 19 June 2018
Om ons te ondersteunen in de voorbereiding van het openingsweekend 28 - 30 september, zijn wij op zoek naar stagiairs decor- en kostuumontwerp.

Na de zomer ontvouwt zich echt het nieuwe seizoen onder Milo Rau. Het openingsweekend van 28 tot 30 september wordt groots! Om ons te ondersteunen in de voorbereiding, zoeken we voor de periode augustus - september 2018 stagiairs decor -en kostuumontwerp. Je zal ons onder andere helpen met het kostuum -en decorontwerp voor de nieuwe grote productie 'Lam Gods' en bij het ontwerp en de realisatie van het interieur voor de foyer en het café.

We zijn op zoek naar studenten met sterke communicatieve skills, meertalig NL-EN, die goed functioneren in een team en met bewezen technische vaardigheden. Deze stage biedt een razend interessante ervaring achter de schermen van ons stadstheater, in een gepassioneerd en enthousiast team. De stage wordt niet vergoed.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een korte CV en portfolio (bij voorkeur in het Engels) naar lukas@international-institute.de