Img 3095 Druk C Michiel Devijver

Abonnementen 2018-2019

| 24 May 2018
Op vrijdag 18 mei stelden we ons nieuwe seizoen voor aan pers en publiek, in een zaal in volle verbouwing toonden we een stadstheater dat letterlijk op een kantelpunt staat.

Veel dat verandert! Milo Rau stelde op 18 mei het Stadstheater van de Toekomst voor: Eva Luna en Blanche lazen het Gentse Manifest, we introduceerden enkele personages uit Lam Gods (Eva! Adam!), dramaturgen (Steven Heene, Stefan Bläske, Lara Staal) en spelers (Els Dottermans, les Mybalés) vertelden over de nieuwe producties die we gaan maken, we stelden onze residenten voor (Action Zoo Humain, Renzo Martens) en onze stevige keur aan gastproducties.

Maar er blijven ook een aantal zaken bij het oude: zo verandert er niks aan onze tarieven en abonnementen. We bieden dezelfde flexibele formules aan:

Carré: Kiest minimaal vier voorstellingen uit ons seizoensaanbod. Hoe sneller u boekt, hoe beter de plaatsen die we u kunnen aanbieden – we starten in eerste rang! Voor een Carré betaalt u €76. U kunt dit abonnement onbeperkt aanvullen met bijkomende voorstellingen aan dezelfde voordelige voorwaarden. Een Carré is strikt persoonlijk en uiteraard slechts geldig voor de aankoop van 1 ticket per voorstelling. Binnen uw Carré kunt u ook opteren voor een voorstelling uit het aanbod van Vooruit die u kunt boeken via Tickets Gent. Boek hier je Carré online.

Sextet: Een Sextet is het grote broertje van de Carré en bestaat uit minimaal zes voorstellingen naar eigen keuze, waarvoor u €108 betaalt. Verder gelden dezelfde voordelen en regels als voor een Carré (zie hoger). Boek je Sextet online.

Strippenkaart: Deze kaart kost €200 en biedt u de mogelijkheid om tijdens het seizoen 2018—2019 tien voorstellingen bij te wonen aan een vast reductietarief: € 20 per voorstelling. Het grote voordeel aan deze Strippenkaart is dat ze niet persoonlijk is en niet beperkt is tot 1 ticket per voorstelling. Geef ze dus gerust door aan vrienden, of nodig ze uit om aan reductietarief mee op verkenningstocht te gaan door ons aanbod. Boek je Strippenkaart online.

XL: Bent u een échte NTGent-ambassadeur die liefst zo veel mogelijk voorstellingen ziet? Dan is een X-Large- abonnement écht iets voor u! Met een X-Large-abonnement op zak betaalt u eenmaal per seizoen €275 en kunt u nagenoeg alle activiteiten van het seizoen 2018—2019 bijwonen. Het volstaat om tijdig een ticket te reserveren via ons bespreekbureau. Dit strikt persoonlijk abonnement biedt de echte theaterliefhebber een aanzienlijk prijsvoordeel, maar het aanbod is beperkt: we verkopen maximaal 100 X-Large-abonnementen! 
Enkel bij Tickets Gent te bestellen: ma tot vr 10.00 tot 18.00, za van 14.00 tot 18.00. T: 09 225 01 01

Vindt u niet wat u zoekt? Laat u bijstaan door de medewerkers van Tickets Gent, ze adviseren u graag over het komend seizoen.

Img 3134 Druk C Michiel Devijver
Img 3164 Druk C Michiel Devijver