356Ced31 Aaee Df62 275D Dfda85283F9F

Steun BeggaBenefiet

| 1 March 2022
Met BeggaBenefiet wil NUCLEO vzw de getroffen kunstenaars van de brand in ateliergebouw Begga Convent een hart onder de riem steken en een doorstart gunnen. Nu, drie maand na de brand merken we dat dit nog steeds meer dan welkom is!

Op woensdag 24 november 2021 woedde er een brand in één van de ateliers van het Begga Convent. Het Begga Convent in het O.L.V. ter Hoyen Begijnhof te Gent, de plek waar het allemaal voor NUCLEO vzw begon, werd zwaar getroffen. Er was gelukkig niemand in het gebouw en er vielen geen gewonden. De brand was hevig en de schade was enorm. 15 kunstenaars kregen te maken met vuur-, water-, en rookschade. Een waar drama voor alle betrokkenen.

Steun het BeggaBenefiet door een gift op Crowdfunding.gent of surf naar WWW.BEGGABENEFIET.BE en sla je slag in hun WEBSHOP. Op de webshop staan allerlei werken te koop dat speciaal voor deze actie werden gedoneerd door collega kunstenaars. Het ingzamelde geld wordt na de campagne op 21 maart volledig en gelijkmatig onder de getroffen kunstenaars verdeeld.