Foyer Geknipt2

UNIEK: theatermarathon inclusief culinaire verwennerij

| 30 May 2022
Op 12 november 2022 presenteert NTGent de theatermarathon 'The Sorrows of Belgium'. Voor 195 euro kan u die dag naar drie topvoorstellingen van Luk Perceval kijken inclusief culinaire verwennerij.

Black, Yellow en Red  op één en dezelfde dag zien? Dat kan op 12 november 2022 bij NTGent. In een heuse theatermarathon tonen we die dag de drie topvoorstellingen uit de trilogie The Sorrows of Belgium, waarin regisseur Luk Perceval telkens één donkere passage belicht uit de geschiedenis van België. Wie wil, kan daar bovendien een culinair arrangement aan koppelen.

We ontvangen je in onze Schouwburg om 10u met ontbijt en het eerste deel van de trilogie: Black. Tussen Black  en Yellow  bieden we je een lunch aan bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht, koffie en dessert. Na Yellow  kan je weer in onze Foyer terecht voor een aperitief en een hapje. We sluiten de dag feestelijk af met livemuziek en een receptie na Red, het laatste deel van de trilogie.

Je kan deze theater-marathon (de beste plekken voor drie top-voorstellingen, en heel wat lekkers) beleven voor 195 euro. 

Tickets reserveren kan via deze website, met vragen kan je steeds terecht bij info@ntgent.be