Vacature productieleider

| 18 September 2018
​NTGent staat, als stadstheater in Gent, Vlaanderen, België en Europa, voor een nieuw en uitdagend hoofdstuk. Het stadstheater dat ons interesseert, staat tussen traditie en utopie. Het blijft niet op het podium waarop het werd ingestudeerd, maar gaat internationaal op tournee. En het brengt de wereldvraagstukken naar de stad. We zullen voor onderzoek en manifestaties met ons ensemble op reis gaan. We bieden een podium aan acteurs en niet-professionele spelers, van verschillende nationaliteiten en talen. We maken onze toneelstukken samen: samen met alle betrokkenen, samen met het publiek, in een constante wisselwerking met de maatschappij. We zijn immers niet alleen geïnteresseerd in de canon van de klassieke theaterliteratuur, maar vooral in de wereld waarin we leven.

Voor de verdere uitbouw van deze ambities zijn we op zoek naar een: Voltijds Productieleider (m/v/x) met ervaring in een internationale context en locatiewerk in een creatieve organisatie

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de organisatie van het productieproces vanaf het moment dat een productie aan de productieleider toegewezen wordt.
Je verwezenlijkt de productie binnen de gestelde deadlines en budgetten, binnen de krijtlijnen zoals vastgelegd door het artistiek bureau van NTGent. 
Hiervoor plan je het productieproces, coördineer je het productietraject, initieer je de productievergaderingen en ben je verantwoordelijk voor het centraliseren en doorgeven van informatie naar de verschillende afdelingen.
Administratieve taken en organisatorische opdrachten werk je proactief en zelfstandig uit. 
Je organiseert en coördineert de reisvoorstellingen nationaal en internationaal. 
Je creëert de optimale omstandigheden om een productie tot stand te brengen. 
Je communiceert op alle niveaus: o.a. met de ateliers, de productietechnici, de verschillende afdelingen, de artistieke medewerkers waaronder de acteurs, ontwerpers en muzikanten.
Je bent een diplomatisch regelaar, je bent de verbindingsfiguur tussen de productie en de verschillende afdelingen van NTGent.
Je kan het productieproces binnen het opgemaakte productiebudget houden en je stemt regelmatig af met je leidinggevende over het budget.

Profiel

Je bent een zelfstandig, resultaatgedreven communicator en kan makkelijk beslissingen implementeren. 
Je kan meerdere activiteiten en projecten simultaan beheersen.
Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.
Je bent stressbestendig en hebt de nodige relevante ervaring met een creatief bedrijf. 
Je combineert artistiek enthousiasme met organisatorisch talent en schrikt er niet voor terug om in een grotere organisatie te functioneren. 
Je bent nauwkeurig, hebt ervaring met budgetbeheer en je streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit.
Je bent flexibel; avond- en weekendwerk is voor jou geen probleem.

Aanbod

Een uitdagende job in een ambitieus en internationaal huis. 
Een voltijdse job tot eind 2018, met zicht op een contract van onbepaalde duur vanaf januari 2019.
Verloning volgens anciënniteit en paritair comité 304 (Podiumkunsten), met extralegale voordelen. 
Je behoort tot het technisch-artistiek personeel. 

Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun CV en een motivatiebrief sturen naar NTGent via vacature@ntgent.be en dit voor 24 september 2018. Gesprekken zijn voorzien begin oktober 2018.

NTGent is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren dan ook op grond van competenties ongeacht origine, leeftijd, geslacht of diploma.