Thumbnail Img 9925 Druk C Michiel Devijver

Wat met Arca? Beslis mee!

| 29 November 2022
We willen Arca niet verloren laten gaan terwijl de nood aan repetitie- en speelplekken groot is. Daarom stelden we de vraag aan het GKO om het kunstenveld samen te trommelen. De Werkgroep Ruimte nodigt iedereen uit om de koppen bij mekaar te steken.

Er komt een nieuwe samenkomst aan van de Werkgroep Ruimte voor cultuur in onze stad. De toekomst van Arca moet besproken worden! Kom op vrijdag 2 december om 16u naar DE BOMA, CAMPO (Bomastraat 35, 9000 Gent) om samen na te denken over een invulling voor onze geliefde podiumplek.

Na een introductie door CAMPO en Manoeuvre over de invulling van DE BOMA staan volgende twee topics op de agenda:

- 'De toekomst van Arca’. NTGent licht de beslissing toe om haar werking in Arca stop te zetten en reikt de hand uit naar GKO om samen met vzw Wido op zoek te gaan naar een nieuwe toekomst voor de theaterzaal.
- 'Van tijdelijke invulling naar permanente invulling op Arsenaalsite' : wat leerden we na een maand testen in september en hoe pakken we de denkoefening aan richting permanente invulling van cultuur op de site?

Nadien kunnen we samen nog even blijven hangen voor een after-work drink om 17u30 waarbij we bij een glaasje kunnen napraten.

Laat hier weten dat je komt.