WELKOM BIJ DE ZOMER VAN NTGENT | NTGent
Website Images Nieuwsbericht Zomer van NT Gent

WELKOM BIJ DE ZOMER VAN NTGENT

| 10 juli 2024
Toptheater in Evergem, Gent én Oostende: welkom bij de zomer van NTGent!

Nog tien luttele dagen tot de start van de Gentse Feesten, de jaarlijkse hoogmis voor wie al wie houdt van overvloedig dansen, drinken én een dikke streep cultuur, natuurlijk.

📆 Van 19 tem 26 juli kan je bijna elke avond naar de voorstelling Foreverandevergem, een coproductie van NTGent geregisseerd en gecoacht door onder anderen artistiek leiders Yves Degryse en Barbara Raes. In een ouderlijke tuin komen vier generaties van de familie van acteur Marijke Pinoy samen, hun verhalen en herinneringen vervlochten met schurende live muziek.

📆 Nog tijdens de Gentse Feesten bezet de klasbakken van Kommil Foo de Schouwburg van NTGent op het Sint-Baafsplein met niet één maar drie voorstellingen: Bar d'Amour, Costello, en Brussels Jazz Orchestra & Kommil Foo.

📆 In de foyer op de eerste verdieping van onze Schouwburg, gezegend met het mooiste terras van Gent, kan u vanaf 19 juli elke dag terecht voor matinees, optredens, diners én feestjes. Alle informatie op deze website.

Maar er is meer:

🌊Op 3 en 4 augustus is Elektra Unbound  van Luanda Casella & NTGent, recent nog verkozen tot een van de allerbeste voorstellingen van het seizoen, te zien op het fantastische theater Aan Zee.

Alleen de mens kan fantaseren Voorbij de ­waanzin wacht de zachtheid Alles zit nog vol met toekomst Tot het aan de binnenkant blijft plakken Met gesloten ogen kan je zien wie je wil