Https  Www Ntgent Be Assets Files Productions Seizoen 19 20 Eigen Producties Here Here Beeld1

Welkom bij NTGent in januari!

| 11 January 2022
NTGent is ook deze maand open. Je kan in januari bij ons terecht voor zes verschillende voorstellingen.

📆 Van 12 tot 30 januari presenteert NTGent samen met Campo, Voo?uit, Opera Ballet Vlaanderen, Kopergietery en S.M.A.K. het gloednieuwe stadsfestival GIF (Ghent International Festival). Ontdek het volledige programma hier.

Img 4727 Druk C Michiel Devijver

📆 Op 20, 21 en 22 januari presenteren we met trots Solipsists, een gloednieuwe voorstelling waarin drie jonge klasbakken drie solo's spelen. Het zijn drie beklijvende portretten op een rij over drie zielen die, bovenal, trachten vol te houden. Van en met Jesse Vandamme (regie), Lucas Van der Vegt, Louise Bergez en Joeri Happel.

📆 Ook auteur en theatermaakster Dalilla Hermans keert deze maand terug naar NTGent. Op 26 en 27 januari kan je komen kijken naar her(e), een voorstelling over leven als zwarte vrouw in een witte wereld: altijd hyperzichtbaar zijn en tegelijkertijd haast onzichtbaar.

📆 De maand afsluiten doen we op 29 januari met Zeg aan de kinderen dat we niet deugen, het afscheid van Guy Cassiers als artistiek leider van Toneelhuis. Cassiers maakte een selectie uit het werk van dichter Leonard Nolens. Op het podium gaat Nolens vanop het scherm in dialoog met rasacteur Johan Leysen.

Zin om te komen kijken? Fantastisch! We doen er alles aan om u veilig te ontvangen. Dit betekent helaas ook dat voorstellingen last minute geannuleerd kunnen worden na een positieve test bij cast of crew.