Praktisch

Alles om je bezoek aan NTGent voor te bereiden. Hier kom je te weten hoe je onze zalen bereikt, hoe we die toegankelijk maken, en hoe je je bezoek kan opfleuren met een hap en drankje.

Eten & Drinken

Honger of dorst geven we geen kans. In het café geniet je van een drankje voor...

Honger of dorst geven we geen kans. In het café geniet je van een drankje voor en na de voorstelling en een lekkere croque of spaghetti.

Het NTGent Café aan onze Schouwburg is elke dag open van 10.00 's ochtends tot minstens 21.00 's avonds. Ook kan je hier terecht voor een lekkere croque of een (veggie)spaghetti. In Arca en Minnemeers is het mogelijk, tot ongeveer een uur na de voorstelling, nog iets te drinken in het café daar.

ENCHANTE

NTGent is partner van Enchanté, een netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan eender wie er nood aan heeft. Eén van de initiatieven zijn de uitgestelde drankjes. Ook jij kan iemand helpen door te trakteren op een uitgestelde koffie of iets fris. Jij betaalt bij je bestelling, wij houden een bon bij en zorgen dat het drankje terecht komt bij zij die er nood aan hebben.