Praktisch

Alles om je bezoek aan NTGent voor te bereiden. Hier kom je te weten hoe je onze zalen bereikt, hoe we die toegankelijk maken, en hoe je je bezoek kan opfleuren met een hap en drankje.

Foyer en café

Honger of dorst geven we geen kans. In de foyer of het café geniet je van...

Honger of dorst geven we geen kans. In de foyer of het café geniet je van een drankje voor en na de voorstelling, van een heerlijke lunch overdag.

Ntgentcafe
Ntgfoyer1

Het NTGent Café is elke dag open. Op dagen dat er geen voorstelling is van 10.00 's ochtends tot 20.00 's avonds. Op voorstellingsdagen tot 3u na het einde van de voorstelling. Op weekdagen is er dagverse lunch in buffetvorm (12 euro van 12.00 tot 14.00). De rest van de dag wordt een uitgebreid assortiment aan dranken en snacks aangeboden.

Het mooiste zonneterras van Gent in combinatie met heerlijke gastronomische gerechten, originele wijnen of Belgische bieren. Op de eerste verdieping van onze schouwburg kan je terecht voor een uitgebreide lunch of diner. Behalve op maandag en dinsdag, worden er elke dag typisch Franse bistrogerechten geserveerd aangevuld met Belgische klassiekers. Op zondagochtend is er een populaire brunchformule. Met het theaterarrangement boekt u een ticket in rang 1 en kunt u vooraf genieten van een goed getimed diner zodat u op tijd naar de voorstelling kan. Reserveren kan via +32 9 234 13 54.