Praktisch

Alles om je bezoek aan NTGent voor te bereiden. Hier kom je te weten hoe je onze zalen bereikt, hoe we die toegankelijk maken, en hoe je je bezoek kan opfleuren met een hap en drankje.

Honger of dorst

Honger of dorst geven we geen kans. In de foyer of het café geniet je van...

Honger of dorst geven we geen kans. In de foyer of het café geniet je van een drankje voor en na de voorstelling, van een heerlijke spagetti overdag.

NTGENT CAFE
Het NTGent Café is open van 10.00 's ochtends tot 20.00 's avonds. Wanneer er voorstelling is, houden we open tot 23u. Dit vanaf vr 9 oktober en tot de maatregelen veranderen. Ons café biedt opnieuw lunch aan zodra dat opnieuw mogelijk is.

NTGENT FOYER - THEATERARRANGEMENT
Dineren in onze schouwburg op het mooiste zonneterras van Gent! Met het theaterarrangement boek je een ticket in rang 1 en een goed getimed diner zodat je op tijd naar de voorstelling kan voor €40.50 per persoon. In NTGent Foyer kan je genieten van een vlees- of visgerecht en koffie (drank inclusief). Om ten laatste 19.00 word je aan tafel verwacht. Op zondagochtend kan je er brunchen. Koop een arrangement via info@ticketsgent.be

RESTAURANT LOF - THEATERARRANGEMENT
Een diner van de bovenste plank! Dit herenhuis op een steenworp van de schouwburg (Hoogstraat 36) was ooit een ontmoetingsplaats voor de dichters en filosofen. Met het theaterarrangement boek je een ticket in rang 1 en een goed getimed diner zodat je op tijd naar de voorstelling kan voor €55 per persoon. In restaurant Lof kan je genieten van een tweegangenmenu van de chef (drank exclusief), geserveerd binnen 50 minuten. Om 18.30 word je aan tafel verwacht. Koop een arrangement via info@ticketsgent.be