Praktisch

Alles om je bezoek aan NTGent voor te bereiden. Hier kom je te weten hoe je onze zalen bereikt, hoe we die toegankelijk maken, en hoe je je bezoek kan opfleuren met een hap en drankje.

Tickets

Koop je tickets direct online of bestel bij Tickets Gent.

Koop je tickets direct online of bestel bij Tickets Gent.

Koop 24/7 je tickets in onze online ticketshop.

of aan de balie bij Tickets Gent 

Sint Baafsplein 17 – 9000 Gent
van ma tot vr van 10.00 tot 18.00
za van 14.00 tot 18.00
gesloten op zondag

T: +32 (0) 9 225.01.01 M: tickets@ntgent.be

Online gekocht? Breng je ticket mee: ofwel als e-ticket in je passbook of geprint. Vergeten? Wij printen ze graag aan de ticketbalie voor je af, kostprijs €1/ ticket.

Prijzen en reducties

Bekijk onze prijzen en reducties.

Bekijk onze prijzen en reducties.

Nieuw vanaf seizoen 2019-2020:

  • De prijzen hangen niet meer af van de zaal waarin de voorstelling speelt, maar wel van de voorstelling zelf. Je leest de prijs per productie op de productiepagina.
  • De korting voor jongeren wordt uitgebreid naar -28.
  • Wie voor het donker thuis wil zijn, kan voor elk van onze creaties een voorstelling meepikken die om 18.30 begint.

REDUCTIETARIEF

Het reductietarief geldt in NTGent voor werklozen, leden van Open Doek vzw en personen met een beperking en hun begeleider.

GROEPEN & SCHOLEN
Vanaf 15 personen kom je met een (school)groep.

Het groepstarief volgt onze reductietarieven. Reserveer tickets via publiekswerking@ntgent.be.

Met jouw school naar een voorstelling? Contacteer Publiekswerking: publiekswerking@ntgent.be.

UITPAS (MET KANSENTARIEF)

Met deze digitale kaart kunnen deelnemers aan vrijetijdsactiviteiten in Gent punten sparen die recht geven op bijkomende voordelen en fijne extraatjes. UiTPAS-houders die in aanmerking komen voor het kansentarief krijgen tot 80 % korting voor deelname aan een activiteit. Ook NTGent aanvaardt deze kaart bij alle voorstellingen (behalve bij zaalhuren). Tickets met UiTPAS zijn enkel direct te bekomen bij Tickets Gent: aan de balie op Sint-Baafsplein 17, telefonisch op 09/225 01 01 of per mail via info@ticketsgent.be


Meer info op uitingent.be/uitpas

Abonnementen

Wil je zeker zijn van je plaats aan het meest voordelige tarief?

Wil je zeker zijn van je plaats aan het meest voordelige tarief?

Veel van onze zalen seizoen 2019-2020 zijn uitverkocht. We verbinden je graag door met onze losse tickets om de voorstellingen van je keuze te boeken.

Het nieuwe seizoen 2020-2021 gaat de tweede week van mei in verkoop. Wees er als de kippen bij! Schrijf je hier in op de nieuwsbrief, dan hoor je het als eerste!

Onze arrangementen: diner + theater

Jezelf of een geliefde verwennen? Met onze arrangementen ben je klaar voor een avondje uit.

Jezelf of een geliefde verwennen? Met onze arrangementen ben je klaar voor een avondje uit.

Geniet van een heerlijk diner en duik daarna de theaterzaal in!

NTGENT FOYER - THEATERARRANGEMENT

Dineren in onze schouwburg op het mooiste zonneterras van Gent! Met het theaterarrangement boek je een ticket in rang 1 en een goed getimed diner zodat je op tijd naar de voorstelling kan voor €40.50 per persoon. In NTGent Foyer kan je genieten van een vlees- of visgerecht en koffie (drank inclusief). Om ten laatste 19.00 word je aan tafel verwacht. Op zondagochtend kan je er brunchen. Koop een arrangement via info@ticketsgent.be

RESTAURANT LOF - THEATERARRANGEMENT
Een diner van de bovenste plank! Dit herenhuis op een steenworp van de schouwburg (Hoogstraat 36) was ooit een ontmoetingsplaats voor de dichters en filosofen. Met het theaterarrangement boek je een ticket in rang 1 en een goed getimed diner zodat je op tijd naar de voorstelling kan voor €55 per persoon. In restaurant Lof kan je genieten van een tweegangenmenu van de chef (drank exclusief), geserveerd binnen 50 minuten. Om 18.30 word je aan tafel verwacht. Koop een arrangement via info@ticketsgent.be

Cadeaubon

Een mooi geschenk voor elke cultuurliefhebber.

Een mooi geschenk voor elke cultuurliefhebber.

U kiest een bedrag tussen 5 en 500 euro, en krijgt een bon voor dat bedrag. De bon is te koop bij Tickets Gent of online. Wie aan het bespreekbureau bestelt, krijgt de bon(s) mee naar huis, wie online koopt, ontvangt een mail in knappe lay-out, met daarbij een unieke code. De ontvanger kan daarmee tickets bestellen voor de voorstelling naar keuze, tot het bedrag op is. Indien er nog onvoldoende credit aan de code hangt om een nieuw ticket te boeken, kan het saldo worden bijbetaald. Boek je cadeaubon online.