Tickets

Koop je tickets direct online of bestel bij Tickets Gent.

Koop 24/7 je tickets in onze online ticketshop.

of aan de balie bij Tickets Gent 

Sint Baafsplein 17 – 9000 Gent
van ma tot vr van 10.00 tot 18.00
za van 14.00 tot 18.00
gesloten op zondag

T: +32 (0) 9 225.01.01 M: tickets@ntgent.be

Wanneer je online tickets bestelt en kiest voor print @home, vergeet deze dan ook niet uitgeprint mee te brengen. Vergeten? Wij printen ze graag aan de ticketbalie voor je af, kostprijs €1/ ticket.

Wanneer je je ticket hebt opgeslagen in je passbook op je smartphone zijn onze scanners ook tevreden!

Arrangementen

Mag het iets meer zijn? Theater, eten en/of overnachten?

Mag het iets meer zijn? Theater, eten en/of overnachten?

NTGent Foyer: Ga voor de voorstelling heerlijk dineren in ons huisrestaurant: De Foyer. Van dit arrangement kan je elke dag gebruik maken behalve op ma en di. De Foyer verwacht u ten laatste om 19.00 aan tafel, reserveren kan tot 48u voor uw bezoek. Prijs: €39 pp (Keuze uit vlees- of visgerecht, koffie, ticket 1ste rang). Exclusief drank of extra’s. De bon geldt voor 1 persoon en elke bon aangekocht vanaf 1 juni '18 is geldig tot 31 mei '19. Het menu van De Foyer en sfeerfoto's vind je op hun website.

Het Sandton Grand Hotel Reylof zal tot 7 oktober 2018 gesloten zijn voor aanpassingswerken en gaat nadien onder de naam Pillows Grand Hotel Reylof door het leven. Onze samenwerking met deze parel van de Gentse hotels verandert niet: u geniet er speciale tarieven in de  charmekamers en krijgt er een welkomstdrankje bovenop! U boekt deze promotie rechtstreeks in het hotel met vermelding ‘arrangement NTGent’ via +32 9 235 40 70 of op hun website.


Diner in Restaurant Lof en theater:

Ga voor de voorstelling heerlijk dineren in Restaurant Lof. Van dit arrangement kan je op elke voorstellingsdag gebruik maken. Restaurant Lof verwacht je om 18.30 aan tafel, reserveren kan tot 1 week voor uw bezoek via ons bespreekbureau. Prijs: €48,50 (keuze uit voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert, ticket 1ste rang). Exclusief drank en extra’s.
Het menu van Restaurant Het Lof en sfeerfoto's vind je op hun website. Het restaurant is deel van Grand Hotel Reylof, en biedt moderne gerechten met klassieke hints. Op wandelafstand van de schouwburg, in Hoogstraat 36, 9000 Gent.

Theater en overnachting in luxehotel:
Combineer je het bezoek in ons theater graag met een bezoek aan de stad overdag?
Overnacht na de voorstelling in het viersterren deluxe Sandton Grand Hotel Reylof.Gelegen in het historische hart van Gent, in een monumentaal 18e eeuws herenhuis, op wandelafstand van de schouwburg, in Hoogstraat 36, 9000 Gent. Leuk detail voor de liefhebber: In 1862 werd Nobelprijswinnaar en Gentenaar Maurice Maeterlinck geboren in het origineel gedeelte van wat nu Sandton Grand Hotel Reylof is.

Je geniet van:
- 1 overnachting in een charme kamer
- Welkomstdrankje
- 1 uitgebreid ontbijtbuffet
- 1 ticket voor een voorstelling (uw voorkeur voor een voorstelling dient u door te geven bij het vragen en opmerkingen veld verderop in het
boekingsprocess).

Voor €80 per persoon (dus €160 voor een tweepersoonsarrangement) in een charme kamer en €90 per persoon (dus €180 voor een tweepersoonsarrangement) in een deluxe kamer (City tax inclusief). Boeken kan via hun website: NTGent arrangement en via reservations.reylof@sandton.eu.