Tickets & Abo's

Koop losse tickets of profiteer van een forse reductie met een abonnement.

Tickets kan je makkelijk en snel online bestellen via de rode 'tickets'-knoppen op onze site. Liever niet online of heb je vragen? Dan kan je terecht bij Tickets Gent:

☎ 09 225 01 01
💻 tickets@ntgent.be
📫 Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent
⏱ open van ma tot vr (10 tot 18u) en op zat (14 tot 18u)

🔥 🔥 🔥 NTGent werkt ook in het seizoen 2022-2023 met een CRUSH-ABONNEMENT. Hoe meer tickets je in één keer koopt voor verschillende voorstellingen, hoe meer korting je krijgt.

✔ 4 voorstellingen - 15% korting

✔ 5-6 voorstellingen - 20% korting

✔ 7-8 voorstellingen - 25% korting

✔ 9+ voorstellingen - 30% korting

Je kan je Crush-abonnement na aankoop later op het seizoen altijd nog verder aanvullen. Contacteer daarvoor Tickets Gent.

⚡ ⚡ ⚡ Wie wil, kan aan de balie van Tickets Gent ook een XL-ABONNEMENT aankopen. Betaal één keer 360 euro en krijg toegang tot alle voorstellingen van het seizoen 2022-2023.

Cadeaubon

Een mooi geschenk voor elke cultuurliefhebber.

Een mooi geschenk voor elke cultuurliefhebber.

U kiest een bedrag tussen 5 en 500 euro, en krijgt een bon voor dat bedrag. De bon is te koop bij Tickets Gent of online.

Wie aan het bespreekbureau bestelt, krijgt de bon(s) mee naar huis, wie online koopt, ontvangt een mail met daarbij een unieke code. De ontvanger kan daarmee tickets bestellen voor de voorstelling naar keuze, tot het bedrag op is. Indien er nog onvoldoende credit aan de code hangt om een nieuw ticket te boeken, kan het saldo worden bijbetaald. Boek je cadeaubon online.