Rolstoelgebruikers

De NTGent Schouwburg is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via een hellend vlak en mobiele stoelen in de zaal. De theaterzaal is te bereiken via een lift, de beschikbare plaatsen bevinden zich op de parterre. Er is een aangepast toilet ter beschikking.

Ook Minnemeers (m.u.v. de publieksfoyer), Arca en de Minardschouwburg zijn rolstoeltoegankelijk. In Minnemeers en Arca bevinden de beschikbare plaatsen zich vooraan de tribune, in de Minardschouwburg is dit afhankelijk van de zaal waarin de voorstelling speelt.

Wij vragen om bij de reservatie van je tickets steeds te vermelden of je een gewone dan wel elektrische rolstoel gebruikt, of je al dan niet in je rolstoel wenst te zitten tijdens de voorstelling, en of je de gratis inleiding 45 minuten voor aanvang van de voorstelling wilt bijwonen. Gelieve op de avond zelf ongeveer 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Het onthaalpersoneel kan je dan naar je plaats in de zaal helpen.

Meer info

Wil je meer weten over toegankelijkheid van onze voorstellingen of onze gebouwen? Neem contact op met Saartje.Cauwenbergh@ntgent.be

Tickets bestellen

Mensen die gebruik willen maken van onze voorzieningen vragen we om telefonisch, per mail of aan de balie te bestellen. Vermeld duidelijk van welke voorziening je gebruik wil maken, zodat we je op maat kunnen bedienen.
T: +32 9 225 01 01
M: tickets@ntgent.be