Toegankelijkheid

NTGent wil een open huis zijn, toegankelijk voor iedereen.

Om je de beste service te kunnen bieden, vragen wij je om steeds alle relevante informatie te vermelden bij de reservatie van je tickets. Vooraf, tijdens de pauze en bij het verlaten van de zaal en het gebouw kan je met je vragen en voor alle hulp terecht bij het onthaalpersoneel.

Tickets bestellen kan telefonisch, per mail of aan de balie van Tickets Gent. Vermeld duidelijk van welke voorziening je gebruik wil maken, zodat we je op maat kunnen bedienen.

M: tickets@ntgent.be | T: +32 9 225 01 01

Meer weten over de toegankelijkheid van onze voorstellingen of gebouwen?

Contacteer coördinator communicatie en woordvoerder NTGent - Tom De Clercq

M: tom.de.clercq@ntgent.be | T: +32 (0)476 74 98 74

Uitpas

UiTpas met kansentarief

Onze voorstellingen zijn toegankelijk voor UiTPAS-houders (met kansentarief).

Uitpas

Onze voorstellingen zijn toegankelijk voor UiTPAS-houders (met kansentarief).

De UiTPAS is een persoonlijke spaarkaart voor Gentenaars en niet-Gentenaars. Geniet van je theateravond en spaar tegelijk punten. Deze punten kan je bij verschillende organisaties omruilen voor allerlei voordelen: een korting, een gratis drankje, een gadget,… Info over hoe je je UiTPAS aanvraagt en gebruikt lees je hier.

Ben je gedomicilieerd in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle of Lochristi? En heb je recht op verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit, ben je in schuldbemiddeling of budgetbegeleiding, of ontvang je een leefloon? Dan heb je waarschijnlijk recht op een UiTPAS met kansentarief. In dat geval betaal je slechts 20% van de standaardtarieven voor onze voorstellingen. Tickets aan UiTPAS met kansentarief zijn enkel direct te bekomen bij Tickets Gent: aan de balie op Sint-Baafsplein 17, telefonisch op 09 225 01 01 of per mail via tickets@ntgent.be met vermelding van je UiTPAS-nummer.  Online tickets reserveren aan UiTPAS met kansentarief kan niet.