Doven en slechthorenden | NTGent

Doven en slechthorenden

FM-RINGLEIDING

Zowel in onze Schouwburg, in Minnemeers als in Arca beschikken we over een FM-ringleiding, aangekocht met de steun van Cera. Die zorgt ervoor dat je het scènegeluid te horen krijgt in je oor. Wie een hoorapparaat (met T-stand) draagt, kan gebruik maken van een individuele neklus die aangesloten wordt op een FM-ontvanger. Voor wie slechthorend is maar geen hoorapparaat draagt, sluiten we een gewone hoofdtelefoon aan op deze FM-ontvanger. Wens je gebruik te maken van de ringleiding, vermeld dit dan zeker bij de reservatie van je ticket via Tickets Gent.

EN VERDER

- Met behulp van onze Theatertablet zetten we in 2019 een grote stap vooruit in het toegankelijk maken van onze voorstellingen voor wie doof of slechthorend is.
- Alle activiteiten van de dienst Publiekswerking kunnen aangevraagd worden met ringleiding en/of tolk Vlaamse Gebarentaal.

Vragen?

Maarten Degezelle

Publiekswerker
+32/492.46.60.77
maarten.degezelle@ntgent.be
Met gesloten ogen kan je zien wie je wil Alles zit nog vol met toekomst Tot het aan de binnenkant blijft plakken Alleen de mens kan fantaseren Voorbij de ­waanzin wacht de zachtheid