Rolstoelgebruikers | NTGent

Rolstoelgebruikers

Onze gebouwen zijn toegankelijk. Spreek ons onthaalpersoneel aan als je assistentie wenst.

De NTGent Schouwburg is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via hellende vlakken langs beide inkomzijden. De theaterzaal is te bereiken via een lift, de beschikbare plaatsen (mobiele stoelen) bevinden zich achteraan de parterre. Er is een aangepast toilet ter beschikking.

Minnemeers (m.u.v. de publieksfoyer) en de Minardschouwburg zijn eveneens rolstoeltoegankelijk. In Minnemeers bevinden de beschikbare plaatsen zich vooraan de tribune, in de Minardschouwburg is dit afhankelijk van de zaal waarin de voorstelling speelt.

Bij reservatie van je tickets vragen we je te vermelden of je een gewone dan wel elektrische rolstoel gebruikt, en of je al dan niet in je rolstoel wenst te zitten tijdens de voorstelling. Gelieve op de avond zelf ruim op tijd aanwezig te zijn. Het onthaalpersoneel kan je dan tijdig naar je plaats in de zaal helpen.

Vragen?

Maarten Degezelle

Publiekswerker
+32/492.46.60.77
maarten.degezelle@ntgent.be
Tot het aan de binnenkant blijft plakken Voorbij de ­waanzin wacht de zachtheid Alles zit nog vol met toekomst Met gesloten ogen kan je zien wie je wil Alleen de mens kan fantaseren