KORTINGSTARIEVEN | NTGent

KORTINGSTARIEVEN

REDUCTIETARIEVEN

NTGent biedt reductietarieven aan -26-jarigen, +65-jarigen, werkzoekenden, houders van een EYCA-kaart en leden Open Doek vzw (1 ticket/persoon). Je profiteert van die korting door de juiste prijscategorie aan te duiden bij de bestelling van je ticket(s).

GROEPEN & SCHOLEN

Vanaf 15 personen kom je met een (school)groep. Het groepstarief volgt onze reductietarieven. Reserveer tickets via publiekswerking@ntgent.be.

UITPAS (MET KANSENTARIEF)

NTGent aanvaardt deze kaart bij alle voorstellingen (behalve bij zaalhuren). Tickets aan UiTPAS met kansentarief zijn enkel direct te bekomen bij Tickets Gent met vermelding van het UiTPAS-nummer. Meer info op uitingent.be/uitpas.

EUROPEAN DISABILITY CARD (EDC)

Je betaalt het standaardtarief of één van onze reductietarieven als je hiervoor in aanmerking komt. Breng je iemand mee om je te vergezellen? Op vertoon van de European Disability Card voorzien we een gratis ticket voor een eventuele begeleider. Beschik je nog niet over een EDC maar denk je hier recht op te hebben? Je kan de kaart hier gratis aanvragen.

ENCHANTE: DOE IEMAND EEN PLEZIER MET EEN UITGESTELD TICKET

Dankzij burgerinitiatief Enchanté, vooral gekend van de uitgestelde koffies, kan je een uitgesteld ticket kopen voor iemand zonder financiële ademruimte. Dit doe je online door één of meerdere Enchanté-tickets toe te voegen aan je winkelmandje. Reserveer je je tickets aan de balie, telefonisch of per mail, dan kan je vragen om een uitgesteld ticket toe te voegen aan je reservering. Een uitgesteld ticket kopen, kost 10 euro. NTGent past het verschil met het standaardtarief bij.

Heb je nood aan een uitgesteld ticket? Vraag er dan naar bij Tickets Gent. Je kan een uitgesteld ticket gebruiken voor een voorstelling naar keuze bij NTGent al naargelang de beschikbaarheid.

Alleen de mens kan fantaseren Met gesloten ogen kan je zien wie je wil Alles zit nog vol met toekomst Tot het aan de binnenkant blijft plakken Voorbij de ­waanzin wacht de zachtheid