2023 04 21 13 32 29 Fotos

Combineer de voorstelling 'John & Gena' met een voordelig cinemabezoek

| 19 April 2023
Bezoekers van de voorstelling 'John & Gena' van acteursgroep Wunderbaum (31/05 & 01/06 in NTGent), kunnen een weekje later (06/06) aan een voordelig tarief naar de film 'Love streams' van koningskoppel John Cassavetes en Gena Rowlands in Cinema Sphinx.

Meer dan 20 jaar na doorbraakfilm 'Shadows' maakte Cassavetes met Love Streams een laatste hommage aan zijn levensgezel Gena Rowlands. Zij speelt de rol van haar leven in deze bittere en tedere film over liefde, tevens Cassavetes' laatste grote en meest compromisloze film.

Het leven en werk van Johan Cassavetes en Gena Rowland vormt de inspiratie voor de voorstelling John & Gena van acteursgroep Wunderbaum, te gast bij NTGent op 31 mei en 1 juni. Twee generaties acteurs met een (Jong) Hollandia verleden, Elsie de Brauw en Bert Luppes, Wine Dierickx en Matijs Jansen, storten zich in deze voorstelling op het werk en leven van het koppel filmmakers. De spelers spiegelen het kunstenaarschap van Cassavetes en Rowlands aan hun eigen levens als theatermakers, waarbij de grens tussen fictie en realiteit bewust vaag blijft.

Boek hier een ticket voor én de filmvertoning op 6 juni én een van de twee voorstellingen in NTGent, en profiteer van een aangename korting.