Gardenia 10 C Luk Monsaert 10

Hernemingen 'Gardenia - 10 jaar later' en 'Yellow' uitgesteld

| 12 December 2021
De geplande herneming van 'Gardenia - 10 jaar later' eind december, en van 'Yellow' begin januari 2022, worden uitgesteld door de verstrengde coronamaatregelen.

De voorstelling Gardenia - 10 jaar later  van les ballets C de la B en NTGent stond van 20 tot en met 23 december 2021 gepland in onze Schouwburg. Het zou de allerlaatste speelreeks worden van deze iconische productie. Door de verstrengde coronamaatregelen is echter beslist om de herneming uit te stellen naar de zomer van 2022.

Ook de herneming van Yellow: The Sorrows of Belgium II, Rex van Luk Perceval en NTGent, voorzien van 5 tot en met 8 januari 2022, wordt uitgesteld.

Tickethouders zullen voor beide events persoonlijk worden gecontacteerd door Tickets Gent met meer informatie. Gelieve zelf geen contact op te nemen met onze ticketbalie. Dat zou voor een te grote drukte zorgen. Dank voor het begrip.

Wie nog geen ticket kocht en graag op de hoogte blijft van nieuwe data en vrijgekomen plaatsen voor 'Gardenia' of 'Yellow', kan zich hieronder inschrijven op de wachtlijst.