Screenshot 18

De Toekomst Is NU - studenten Toneelacademie op podium

| 10 June 2021
De toekomst is nu! Onder die vlag nodigt het NTGent eind juli studenten van de Toneelacademie van Maastricht uit in Minnemeers.

Na een jaar van isolement zijn we zeer verheugd om de jonge generatie theatermakers een podium te geven in Minnemeers. Terwijl de Vlaamse dramaopleidingen verzamelen blazen op diverse podia in Antwerpen, verwelkomen wij in juli de Toneelacademie Maastricht met vijf studentenprojecten.

Samen geven ze een staalkaart van de verschillende opleidingen – spel, regie, performance – maar bovenal zijn het artistieke verhalen die snakken naar een levend publiek, lees: niet op een scherm maar in een zaal.

Laat je als toeschouwer verrassen door dit aanstormend talent en ontdek onder andere het eigen werk van Princess Bangura, actrice in Grief & Beauty van Milo Rau dat na de zomer uitkomt. En nog zoveel meer.

Op 21 en 22 juli zijn er twee voorstellingen. Met één ticket kan u beide zien. De eerste voorstelling begint telkens om 20 uur. Nadien volgt een halfuur pauze. De tweede voorstelling begint rond 21u30.

Alle voorstellingen vind je hieronder.

5 voorstellingen voor €25

Kom je graag naar alle voorstellingen van de Toneelacademie Maastricht kijken? Dan kan je gebruik maken van dit kortingstarief.

Om tickets te reserveren voor 21, 22 en 24 juli klik je op deze link
Om tickets te reserveren voor 21, 22 en 25 juli klik je op deze link.