Publiekswerking

Theater is veel meer dan wat er op het podium gebeurt, dat ontdek je in ons gevarieerd aanbod voor zowel individuele bezoekers als groepen.

Spiegelproject

Spiegelprojecten

We herwerken samen met een klasgroep één van onze stukken tot een Spiegelproject.

Spiegelproject

We herwerken samen met een klasgroep één van onze stukken tot een Spiegelproject.

Seizoen 2022-2023 belooft alweer een spannend jaar te worden voor onze spiegelprojecten.

❗ We zoeken nog kandidaat-scholen die een spiegelproject met ons willen opzetten rondom de voorstelling Dissident  van Lara Staal en NTGent. Interesse? Contacteer dirk.crommelinck@ntgent.be

📆 Tussen 16 en 28 januari 2023 organiseren we een Spiegelfestival waarin we het werk van studenten en docenten tonen aan het grote publiek, in NTGent Minnemeers. Ook een Nederlandse school uit Almere zal hieraan deelnemen.

📆 In samenwerking met Wisper plannen we op 21 januari 2023 in Minnemeers een spiegelvoorstelling rondom Maison Maeterlinck/Theater Immobiel.

📆 Op 2 juni 2023 in NTGent Arca organiseren we een kleine voorstelling met een Gentse basisschool in het kader van het project Brede School in samenwerking met Stad Gent.

Hou onze kanalen in de gaten voor meer info of contacteer publiekswerking@ntgent.be met vragen.

Img 6716

Arrangementen op maat

Speciaal voor jou passen we ons aanbod aan of voegen we er iets aan toe!

Img 6716

Speciaal voor jou passen we ons aanbod aan of voegen we er iets aan toe!

NTGent is een open huis voor iedereen! Heb je een specifieke vraag of ervaar je drempels op praktisch of inhoudelijk niveau, dan proberen wij ons aanbod aan te passen op maat.

Publiekswerking biedt ook extra’s aan bij voorstellingen. We bekijken graag samen met jou wat mogelijk is. Een hapje of drankje vooraf of na de voorstelling, een exclusief nagesprek, een korte meet & greet….

Vraag het ons: publiekswerking@ntgent.be.