Publiekswerking

Theater is veel meer dan wat er op het podium gebeurt, dat ontdek je in ons gevarieerd aanbod voor zowel individuele bezoekers als groepen.

Spiegelproject

Spiegelprojecten

We herwerken samen met een groep één van onze stukken.

Spiegelproject

We herwerken samen met een groep één van onze stukken.

Om de twee jaar waagt NTGent zich aan een grondige en grote metamorfose van één van haar producties. Bij dit format wordt de mogelijkheid geboden aan een groep om een bewerking te maken van één van de NTGent-voorstellingen. De leiding ligt in handen van het eigen NTGent-ensemble. Voor we in repetitieproces gaan, staat een grondige kennismaking met het huis op het programma.

Een spiegelproject kan echter ook op kleinere schaal. Een NTGent-theaterdocent werkt dan via enkele workshops naar een spectaculair toonmoment. Geïnteresseerd als school of groep in een klein of groot spiegelproject? Contacteer ons via publiekswerking@ntgent.be.

Img 6716

Arrangementen op maat

Speciaal voor jou passen we ons aanbod aan of voegen we er iets aan toe!

Img 6716

Speciaal voor jou passen we ons aanbod aan of voegen we er iets aan toe!

NTGent is een open huis voor iedereen! Heb je een specifieke vraag of ervaar je drempels op praktisch of inhoudelijk niveau, dan proberen wij ons aanbod aan te passen op maat.

Publiekswerking biedt ook extra’s aan bij voorstellingen. We bekijken graag samen met jou wat mogelijk is. Een hapje of drankje vooraf of na de voorstelling, een exclusief nagesprek, een korte meet & greet….

Vraag het ons: publiekswerking@ntgent.be.