Ook Eefje de Visser speelt op Benefiet voor Gaza (02/12) | NTGent
86261816 10157901938313674 4679614856108703744 N 1

Ook Eefje de Visser speelt op Benefiet voor Gaza (02/12)

| 15 november 2023
Met de Nederlandse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist Eefje de Visser voegt NTGent een nieuwe grote naam toe aan de lijst artiesten die op 2 december optreden tijdens 'Voorbij De Waanzin Voorbij', het benefiet voor Gaza op 2 december.

Eefje de Visser voegt zich bij de indrukwekkende lijst artiesten die op vraag van NTGent optreden op het Benefiet voor Gaza begin december in de Schouwburg op het Sint-Baafsplein. Ook onder anderen Sylvie Kreusch, Lara Chedraoui, Hind Eljadid, Johan Heldenbergh, Serdi, Hanin Wishah, Charlotte Vandermeersch en Binti & Flip Kowlier zijn erbij.

Alle opbrengsten uit de ticketverkoop van de benefiet gaan integraal naar het Noodfonds voor Gaza van Oxfam België. Hetzelfde geldt voor de opbrengsten uit onze horeca die avond. Tickets zijn 'pay what you can', je kiest zelf hoeveel je bijdraagt. Wie niet aanwezig kan zijn maar wel wil steunen, kan via Enchanté een uitgesteld ticket kopen voor iemand die het financieel minder breed heeft. Mail daarvoor naar tickets@ntgent.be.

Na het benefiet kan je in de NTGent Foyer (eerste verdieping) en het NTGent café (gelijkvloers) terecht voor een hapje en een drankje. Het Amber Haddad Quintet speelt Arabische jazz.Gerelateerde producties

Alles zit nog vol met toekomst Alleen de mens kan fantaseren Voorbij de ­waanzin wacht de zachtheid Met gesloten ogen kan je zien wie je wil Tot het aan de binnenkant blijft plakken