BroadwayWorld - 'Canadian Stage presenteert ARE WE NOT DRAWN… | NTGent

BroadwayWorld - 'Canadian Stage presenteert ARE WE NOT DRAWN ONWARD TO NEW ERA in februari' (Review 'Are we not drawn onward to new erA')

| 20 januari 2023
"Palindroom - in titel en vorm - Are we not drawn onward to new erA presenteert een visuele metafoor voor dit cruciale moment in onze toekomstige geschiedenis. Deze ongelooflijk inventieve voorstelling is zowel speels als verrassend; hilarisch en hartverscheurend mooi. Als winnaar van de Edinburgh Fringe First Award is dit krachtige stuk theater een "technisch oogverblindende, emotioneel verwoestende show". (Time Out) "Ontroerend Goed is een essentieel gezelschap in de wereldwijde hedendaagse theaterecologie op dit moment en we zijn absoluut enthousiast om dit werk te delen met het publiek van Toronto," zegt Canadian Stage Artistic Director Brendan Healy. "De milieucrisis is misschien wel de centrale kwestie van onze tijd. Dit werk pakt het onderwerp frontaal aan op een manier die ik nog nooit eerder heb gezien, en met diepgaand intellect, hart, een beetje magie en een verbazingwekkend niveau van vakmanschap en precisie.""
Alleen de mens kan fantaseren Met gesloten ogen kan je zien wie je wil Alles zit nog vol met toekomst Voorbij de ­waanzin wacht de zachtheid Tot het aan de binnenkant blijft plakken